Biografi

SONY DSC

Vi husker alle den fenomenale musikken til Creedence Clearwater Revival på hitlistene på syttitallet. Musikken er like levende den dag i dag. Dette takket være bandets frontfigur, John Fogerty som fremdeles gir ut plater og turnerer.

Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998. Da som et sideprosjekt til Gluntan. Fredagene spilte bandet som Clearwaters med bl.a. “Born on the bayou” på repertoaret, lørdagene ble bl.a. “La oss leve for hverandre” spilt – som Gluntan.

Musikk i hver sin ende av skalaen!

I 2011 skilte Gluntan og Clearwaters lag. Gluntan fikk ny besetning.

SIDEN HAR DET VÆRT ROCK FOR OSS I CLEARWATERS!

Vi skiftet sanger i februar 2015, idet Ronald Mortensen sluttet. Inn kom Gil Edwards. Født og oppvokst i Medford, Oregon. Han har bodd i Norge de siste vel 30 år. Her ble han først kjent som bassist i Marius Müllers band “Små hender.” Siden har Gil turnèrt som trubadur i hele landet og i Tyskland. Han har også utgitt 2 CDer.

Mens han bodde i USA, ble han raskt interessert i den amerikanske musikken på 70 tallet. Han begynte tidlig i band, som bl.a. spilte på samme festival som broren til John Fogerty – Tom. Gil har jamma med musikere fra Canned Heat og Spencer Davies Group.

Gil er godt forankret i blues og rock. Han mener selv han ser ut som en julenisse. Vi i bandet mener han ser ut som ZZ Top goes CCR!

Gil bor i dag sammen med sin norske kone i Skodje, hvor de har pusset opp ei gammel skolestue. Han driver også et skomakerverksted i Spjelkavik. Han er skomakeren som ikke bare ble ved sin lest. www.giledwards.com

På gitar finner vi superdyktige Arild Moe. En rutinert musiker fra Verdal som tidligere spilte i Clearwaters i 4 år. Han driver bl.a. sitt eget studio i Verdal. Har tidligere spilt 4 år i Gluntan/Clearwaters.

Undertegnede og trommeslager Tor Gunnar “Gusje” Stokke, har spilt sammen i Gluntan og Clearwaters i 20 år. Jeg sitter på kontoret til Clearwaters, og driver også videofirmaet mitt, Eventvideo – www.eventvideo.no derfra. Tor jobber som selger i Stokkan Lys.

Bandet har vært på vegen siden 1998 som Clearwaters.

Landets lengstlevende tributeband?

 

Dagfinn Ellefsen

 

(c) Clearwaters

Log in or Sign Up